Uimaopettaja - uinninvalvoja

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

20.09.2021 15:00

Työn luonne

30.9.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut hakee uimaopettaja-uinninvalvojaa määräaikaiseen tehtävään 31.5.2022 saakka Viihdeuimala Rantakeitaan ja Naisvuoren uimahalleille.

Uimaopettaja-uinninvalvojan tehtäviin kuuluu uinninopetusta, vesiliikunnanohjausta sekä uinninvalvontaa ja lisäksi suunnittelu- ja kirjaustöitä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Yleistyöaika 38,25 h/vko.

Kelpoisuusehtona uinninvalvojan tehtävään on 18 vuoden ikä sekä hyväksytysti suoritettu hengenpelastajan testiuinti ja Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojakurssi ja uimaopettajakurssi. Arvostamme lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Monipuolisessa tehtävässä pääset huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta sekä opettamaan ja ohjaamaan. Sinulla tulee olla positiivinen asiakaspalveluote ja halu oppia uutta. Erilainen kokemus ja kouluttautuminen vesiliikunnan ja uinnin opetuksen parissa sekä liikunnan ammattitutkinto katsotaan eduksi. Teemme töitä myös erilaisilla tietokoneohjelmilla, joten sinun tulee hallita Office ohjelmistojen käyttö.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikostaustaote. Valitulle asetetaan 4 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta