Palvelutyöntekijä uimahalli-tiimiin

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

22.10.2021 12:00

Työn luonne

25.10.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palvelutyöntekijää uimahalli -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän alkusijoituspaikkana on viihdeuimala Rantakeidas.

Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu uimahalli- ja sisäliikuntatilojen päivittäinen ylläpitosiivous, määräajoin tehtävät perussiivoustyöt ja tarvittaessa kassatyöskentelyä. Tehtävään valittavalta ei vaadita aiempaa osaamista kassatyöskentelystä.

Edellytämme hyviä vuororovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista asennetta työhön ja työympäristöön sekä halua oppia uusia asioita ja toteuttaa oppimaansa käytännössä. Arvostamme palvelualttiutta, joustavuutta sekä yhteistyökykyä sekä asiakkaan että työyhteisön kanssa toimiessa.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00 - 20.00 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintolassa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 143 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa ja hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta