Palveluvastaava, päiväkoti Vilttihattu

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

06.10.2022 12:00

Työn luonne

21.11.2022

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 21.11.2022 alkaen. Tehtävän alkusijoituspaikka on päiväkoti Vilttihattu.

Palveluvastaava vastaa päiväkodin palvelukeittiön toiminnasta ja tilojen päivittäisestä ylläpitosiivouksesta yhdessä palvelutyöntekijöiden kanssa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika klo 7.00 - 17.00 välillä. Työ sisältää viikonlopputyötä. Tehtävään kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa.

Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne työhön ja työympäristöön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Arvostamme palvelualttiutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakkaan että työyhteisön kanssa toimiessa. Haluat oppia uusia asioita sekä toteuttaa oppimaasi käytännössä.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan perustason tietoteknistä osaamista ja eduksi katsotaan aiempi kokemus Jamixin käytöstä. Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi työnantajalle rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 141 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa ja hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta