Varhaiskasvatushenkilöstön sijaisuudet

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

31.12.2023 23:59

Työn luonne

Sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan luotettavia sijaisia päiväkoteihin ja ryhmäperhepäiväkoteihin, joissa työskentelee yhteensä yli 400 kasvatusalan ammattilaista. Varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, perhepäivähoitajan ja avustajan sijaisuudet voivat olla pituudeltaan yhdestä päivästä aina pidempiin määräaikaisiin tehtäviin.

Voit olla joko alalle valmistunut ammattilainen tai opiskelussa loppusuoralla oleva varhaiskasvatusalan opiskelija.

Ennen kuin sijaisuuksia ja työkeikkoja tulee tarjolle, tulee sinun hakemuksen jättämisen jälkeen sopia haastatteluaika varhaiskasvatuksen palvelupäällikön kanssa. Haastattelusta saat lisätietoa "kiitosviestissä hakijalle".

Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on esitettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote, mikäli työskentelyaika on 3 kk kalenterivuoden aikana. Opiskelijoita pyydetään liittämään hakemukseen opintorekisteriote pdf-muodossa. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta