Tilahuoltaja, Kalevankankaan koulu

Organisaatio

Mikkelin kaupunki

Sijainti

Mikkeli

Hakuaika päättyy

23.09.2021 12:00

Työn luonne

1.11.2021 tai sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista siivousalan ammattilaista toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävän sijoituspaikka on Kalevankankaan koulu.

Tilahuoltajan työtehtäviin kuuluu tilojen ylläpito- ja perussiivoustyöt, suunnitellusti tehtävät siivouksen määräaikaistyöt sekä asiakaspalvelu. Tehtäviin kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa tarvitaan hyvän peruskunnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, toimintakykyä muuttuvissa tilanteissa ja perustason tietoteknistä osaamista.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus ja suostumus oppisopimuskoulutukseen. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h viikossa, päivittäinen työaika arkipäivisin noin klo 7.00 - 18.00 välillä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi työnantajalle rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintolassa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 143 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Työhyvinvointia tuemme kattavan työterveyshuollon avulla sekä henkilöstön omaehtoisen liikunnan ja kulttuurin harrastustoimintaa sekä hyvinvointia ePassin avulla.

Lisätietoja saat Kuntarekryn sivulta