Tiedote Rantakylän yhtenäiskoulun sisäilmasta

Mikkelin kaupungin logo.

Rantakylän koulun sisäilmatyöryhmä kokoontui 22. marraskuuta.

Niin sanotun kivikoulun puolella osalla tilojen käyttäjistä oireilu on jatkunut edelleen, vaikka koulun tiloihin on toimitettu ilmanpuhdistimia.
Kivikoulun puolella on havaittu ilmanvaihtojärjestelmissä puutteita, jotka ovat vaikuttaneet sisäilman laatuun heikentävästi. Nyt viat on korjattu. Toimenpiteiden vaikutuksia koulun käyttäjien oireiluun seurataan.

Kaupunginhallitus päätti 9.9.2019 kokouksessaan, että Rantakylän kivikoulun kellarikerroksessa sijaitsevan teknisen käsityön tilat sekä siihen liittyvät varastotilat korjataan. Lisäksi rakennuksen ylemmissä kerroksissa havaitut puutteet korjataan. Korjaussuunnittelu on käynnissä. Tarkempi korjausaikataulu päätetään yhdessä koulun kanssa ja sisäilmatyöryhmä tiedottaa tästä erikseen.

Seuraava sisäilmatyöryhmän kokous on joulukuun puolessavälissä.

Lisätietoa sisäilmasta
Hengitysliitto / sisäilma
THL / sisäilma
Kosteus- ja homevaurioista oireileva potilas
Mikkelin kaupungin sisäilmatoimintamalli