Tiedote Rantakylän yhtenäiskoulun sisäilmasta

Mikkelin kaupungin logo.

Rantakylän yhtenäiskoulun sisäilmatyöryhmä kokoontui 14.12.2019.

Koulun niin sanotun kivikoulun puolella osalla tilojen käyttäjistä oireilu on jatkunut edelleen. Koulussa on käytössä ilmanpuhdistimia, mutta osa käyttäjistä ei koe saavansa näistä toivottua apua. Kivikoulun ilmanvaihtojärjestelmissä oli aiemmin puutteita, jotka vaikuttivat sisäilman laatuun heikentävästi. Viat korjattiin loppuvuoden 2019 aikana. Vielä ei ole havaittu, että korjauksilla olisi ollut vaikutuksia käyttäjien oireiluun.

Rantakylän kivikoulun kellarikerroksessa sijaitsevan teknisen käsityön tilat sekä siihen liittyvät varastotilat korjataan tämän vuoden aikana. Lisäksi rakennuksen ylemmissä kerroksissa havaitut puutteet korjataan. Korjaussuunnittelu on jo käynnissä. Tarkemmasta korjausaikataulusta sisäilmatyöryhmä tiedottaa erikseen.

Seuraava sisäilmatyöryhmän kokous on helmikuun puolessavälissä.

Lisätietoa sisäilmasta
Hengitysliitto / sisäilma
THL / sisäilma
Kosteus- ja homevaurioista oireileva potilas
Mikkelin kaupungin sisäilmatoimintamalli