Nyt myydään Mikkeliä – uutena Mikkeli-myyjänä aloittaa Olli Marjalaakso

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on valinnut uuteen Mikkeli-myyjän tehtävään HTM Olli Marjalaakson. Marjalaakso aloittaa tehtävässään 16.3. Työtehtäviin kuuluu muun muassa Mikkelin sijoittumismarkkinointi ja -myynti yrityksille sekä kaupungin tuotteistaminen tapahtumakaupunkina.

– Haluan, että Mikkeli on helposti ostettava kokonaisuus sekä uusille yrityksille että tapahtumatoimijoille, Marjalaakso toteaa.

Aiemmin Marjalaakso on toiminut markkinointipäällikkönä Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys Oy:ssä. Mikkeli-myyjän tehtävään Marjalaakso siirtyy myynti- ja markkinointijohtajan tehtävästä OiOi Collective Oy:ssä. OiOi on Mikkelissä pääkonttoriaan pitävä digitaalinen elämysyritys.

– Tehtävään haettiin henkilöä, jolla on kokemusta myyntityöstä. Haastattelimme tehtävään kolme erinomaista hakijaa, joilla kaikilla oli omat vahvuutensa. Ollin myötä saimme taloomme vahvaa kokemusta kuntamarkkinoinnista, yksityissektorin valtakunnallisesta ja kansainvälisestä myyntityöstä sekä valmiita verkostoja. Tärkeää meille oli myös aito ja käytännössä osoitettu halu kehittää Mikkeliä, kehitysyhtiön toimitusjohtaja Juha Kauppinen toteaa.

Marjalaakso ilmoitti jättäneensä eroanomuksen tehtävistään Mikkelin kaupungin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtajana sekä kaupunginhallituksen varajäsenenä.

Kuva: Mikkelin kaupungin viestintäpäällikkö Heidi Hänninen ja Miksei Oy:n toimitusjohtaja Juha Kauppinen antavat vauhtia polkupyörän etuosaan kiivenneelle Mikkeli-myyjä Olli Marjalaaksolle.