Mikkelin Perheneuvo lisää soittoaikoja

Mikkelin Perheneuvo haluaa olla lapsiperheiden tukena koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Perheneuvo tarjoaa laajennetuilla soittoajoilla lapsiperheille yhteydenottokanavan, jota kautta saa ohjausta ja neuvontaa lapsiperhe-elämän kysymyksissä. Perheneuvossa perhe on aina oikeassa paikassa, ei ole niin pientä tai suurta kysymystä, ettei sitä voisi kysyä.

Voit ottaa yhteyttä Mikkelin Perheneuvoon:

  • Soittamalla 040 129 4818

ma klo 13 – 15, ti klo 8 – 16, ke klo 16 – 18, to klo 8 – 16 sekä pe klo 8 – 10

  • Täyttämällä sähköisen yhteydenottolomakkeen

missä ja milloin vain osoitteessa essote.perheneuvo.fi

Sähköisiin yhteydenottoihin vastataan 1 – 3 arkipäivän aikana.

Perheneuvo on käytettävissä silloin, kun haluat keskustella elämäntilanteestasi, kysyä neuvoa tai vaihtoehtoja asiointiin ja arjen kysymyksiin liittyen. Perheneuvossa työskentelee lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia. Tarvittaessa Perheneuvo ohjaa ja neuvoo oikean palvelun perheellenne.