Pirttiniemenkatu katkaistaan sairaalan kohdalta kokonaan 14. – 18.9.

Sairaalan julkisivu.

Mielen ja kuntoutuksen talon kaivuutyöt katkaisevat myös kevyen liikenteen läpiajon Pirttiniemenkadulla välillä Mannerheimintie-ambulanssiramppi 14. – 18.9. Ajoneuvoliikenteen läpikulku on jo poikki Mikkelin keskussairaalan rakennustöiden takia kyseisellä katuvälillä syksyyn 2022 saakka.

Kaivuutöiden aikana tehdään yhdystunneli kuuman sairaalan ja mielen ja kuntoutuksen talon välille.

Keskussairaalaan pääsee jalkaisin sairaalaparkin yhdyssillan kautta, sairaalan pääovesta sekä kulkemalla Porrassalmenkadulta Pirttiniemenkadulle. Päivystyksen kiireinen jättöpaikka on edelleen käytössä.

Mikäli asiakas on tulossa koronavirustestin näytteenottoon päivystyksen pihalle, tulee hänen kulkea ulkokautta Porrassalmenkadun puolelta, Essote huomauttaa.