Mikkelin kaupunki ja Carlson toivovat sujuvampaa asiointia liukuesteiden hakijoilta

Mikkelin kaupungin logo.

Yli 65-vuotiaiden mikkeliläisten on ollut mahdollista sovittaa torstaista 29.10. alkaen itselleen sopiva maksuton liukuestemalli tavaratalo Carlsonin jalkineosastolla. Tavaratalon ensimmäisen aukiolotunnin kello 10 – 11 välinen aika on ollut ruuhkautunut. Sujuvan asioinnin ja koronariskien vähentämiseksi suositellaan mahdollisuuksien mukaan myöhäisempiä liukuesteiden sovitusajankohtia. Jakopäivät ovat torstai ja perjantai.

Carlsonilla ohjataan yläkerran jalkineosastolle korkeintaan 50 asiakasta samanaikaisesti, jotta välimatkojen noudattaminen onnistuu. Asioitaessa suositellaan kasvomaskin käyttöä Essoten vallitsevan ohjeen mukaisesti.

Liukuesteiden luovuttaminen tapahtuu henkilökortti esittämällä. Näin Carlson voi laskuttaa kaupunkia luovutettujen liukuesteiden mukaisesti.

Liukuesteiden jakelu jatkuu läpi talven.

Linkki: Mikkelin kaupunki kohdisti perintövaroja ikäihmisten liukuesteisiin