Varhaiskasvatuksen ja koulujen uusi sivustokokonaisuus on julkaistu

Koululaisia.

Varhaiskasvatuksen ja koulujen uusi sivustokokonaisuus www.oppiminen.mikkeli.fi on julkaistu.

Aiemmin varhaiskasvatuksen ja koulujen sivut olivat Peda.netissä, mutta nyt ne on siirretty uuteen ympäristöön. Muutoksen myötä koulujen ja päiväkotien kotisivut uudistuvat sukunäköiseksi kaupungin nettisivujen kanssa. Sama tekninen ratkaisu mahdollistaa, että oppimisen sivustoa ja kaupungin sivuja voidaan kehittää yhdessä muun muassa saavutettavuuden näkökulmasta. Pitkällä tähtäimellä siirto tuo säästöjä myös muissa ylläpitokustannuksissa.

Uusi sivusto ei ole vielä täysin valmis, vaan vanhasta palvelusta siirrettyjä sisältöjä käydään edelleen läpi ja korjataan aktiivisesti. Julkaisu oli kuitenkin järkevää tehdä mahdollisimman nopeasti, jotta koulut ja päiväkodit pääsevät taas viestimään toiminnastaan. Tähän tuli pieni katkos, kun Peda.netin sopimus päättyi ja uusi sivusto ei vielä ollut julkaisukelpoinen.