Pidetään ravintolamme pystyssä! Pääsiäisen munajahti alkaa Mikkelissä jo lauantaina 27.3.

Piirretty kana.

Kotkotkot! Mikkelin emokana on sokaistunut auringonpaisteesta ja alkanut munia jo ennen pääsiäistä ympäri Mikkeliä. Kana jättää jälkeensä vihjeitä, joita keksimällä ja löytämällä saa lahjakortteja paikallisiin ravintoloihin. Tempauksella luodaan hyvää mieltä, tuodaan lähiluonto tutuksi ja tuetaan ravintoloita samaan aikaan.

Lauantaista 27.3. aina pääsiäiseen 4.4. saakka joka päivä ihanmikkelista.fi-sivustolla julkaistaan vihjeitä, jotka johtavat 25 euron arvoisten ravintolalahjakorttien luo. Pääsiäispuput ovat piilottaneet lahjakortit ympäri Mikkeliä. Jos joku on lahjakortin kätköstä jo aiemmin löytänyt, voi kävijä silti osallistua arvontaan, jossa on vielä mahdollisuus voittaa. Viikonloppuisin vihjeitä tulee enemmän kuin arkena.

Tempauksen takana ovat Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja Mikkelin nuorkauppakamari. Ajatusten kohdattua itse tapahtuma suunniteltiin ja organisoitiin viikossa.

– Pohdimme jo viime vuonna Mikkelin nuorkauppakamarissa pääsiäiseen liittyvää kokoperheen tapahtumaa munajahdin merkeissä, mutta korona sotki suunnitelmat ja ajatus jäi silloin itämään. Ihanmikkelista.fi- projektissa alkanut yhteistyö Miksein kanssa sai luontevasti jatkoa, kun siellä sivuttiin samaa ajatusta ja näimme järkeväksi yhdistää voimamme, nuorkauppakamarin puheenjohtaja Jenni Oksanen kertoo tapahtuman taustoista.

Järjestäjät haastavat mikkeliläiset yritykset talkoisiin

– Pyydämme niitä yrityksiä, joilla koronan vaikutukset ovat jääneet vähäisemmiksi, lahjoittamaan 25 euron arvoisia ravintolalahjakortteja yhteiseen kampanjaan, MikseiMikkelin viestintäpäällikkö Jukka Kumpusalo kertoo.

Yritykset voivat antaa pelkän lahjakortin tai halutessaan keksiä itse myös vihjeen ja piilottaa lahjakortin. Yrityksen nimen ja/tai logon saa halutessaan mukaan sivustolle ja omaan vihjekirjeeseen. Tapahtumasivusto on ihanmikkelista.fi.