Taidemuseo on auki! Juhana Moisanderin näyttely on esillä 16.5. saakka

Taideteos.

Mikkelin taidemuseo on avoinna yleisölle koronasulun. Tiloissa noudatetaan viidenkymmenen henkilön henkilörajoitusta. Näyttelytiloissa on maskipakko.

Museossa on esillä 16.5.2021 saakka Juhana Moisanderin Ethology of a Man -näyttely. 

Moisander tunnetaan ihmisen käyttäytymistä pohtivista teoksistaan. Tarkastelun kohteena ovat eettiset valinnat ja niiden seuraukset yksilön ja ryhmän toiminnassa. Taidehistoriasta ja kirjallisuudesta tutut teemat kiinnittyvät vahvasti nykyhetken yhteiskunnalliseen keskusteluun, ja heijastelevat samalla ihmisen valintoja kaikkina aikakausina.

Taiteilijan tuotantoon kuuluu myös useita paikkaan ja teemaan sidottuja tilaustöitä eri puolilla Suomea. Ensimmäinen julkinen teos Justitia valmistui 2020 Lappeenrannan uuteen oikeustaloon. Uusin tilaustyö sijoittuu Mikkeliin keväällä avattavaan Sodan ja rauhan keskus Muistiin. 

mikkeli.fi/museot