Etelä-Savon ammattiopisto Esedu hyppäsi podcastien maailmaan

Mikrofoni.

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu julkisti viime viikolla oman podcastin, EseduCast. Podcastin jaksoissa päästään tutustumaan ammatillisen koulutuksen maailmaan tarkemmin. Jaksoissa keskustellaan ammatillisen koulutuksen ajankohtaisista ilmiöistä sekä jaetaan tarinoita Esedun arjesta.

– Podcastin vieraiksi olemme kutsuneet esimerkiksi Esedun henkilökuntaa ja opiskelijoita jakamaan omia tarinoitaan, kertoo Esedun markkinointikoordinaattori Salla Avelin.

EseduCast on suunnattu erityisesti jatkuvan haun kautta hakeutuville, mutta myös muille ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille henkilöille. EseduCastin jaksot ovat Esedun Soundcloud-tilillä sekä Spotifyssa. Uusi podcast-jakso julkaistaan joka toinen viikko, aina keskiviikkoisin.

Linkki: Esedun Soundclod-tili