Sodan ja rauhan keskus Muistin liput ovat nyt ennakkomyynnissä

Asiakaspalvelutilanne tiskillä.

Sodan ja rauhan keskus Muisti avataan kuukauden kuluttua. Muistin verkkokaupasta voi ostaa lippuja ennakkoon ja varata halutun vierailuajan. 

Koronarajoitusten vuoksi Muisti ottaa vain tietyn määrän kävijöitä sisään samaan aikaan. Käyntiajat on jaettu tunnin jaksoihin. Ostamalla ja varaamalla lipun ennakkoon vierailijalla on mahdollisuus varmistaa pääsy Muistiin haluttuna aikana. Näyttelykäyntiin on hyvä varata runsas kaksi tuntia. 

Muisti on avoinna 4.6. lähtien maanantaista perjantaihin kello 10–18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–16. Lippujen hinnat ovat: aikuiset 18 euroa, eläkeläiset 16 euroa, opiskelijat, varusmiehet, työttömät sekä 12–17-vuotiaat 12 euroa. Alle 12-vuotiaille käynti on ilmainen. Muisti on Museokortti-kohde.

Turvallinen käynti Muistissa 

Muisti edellyttää maskin käyttöä ja niitä on myös myytävänä paikan päällä. Näyttely- ja yleisötiloissa on useita käsidesipisteitä. Kaikki Muistin kosketeltavat pinnat on käsitelty bakteerit ja virukset tuhoavalla antiviruspinnoitteella, minkä lisäksi Muistissa siivotaan ahkerasti.

Muisti ja Päämajamuseo yhteislipulla, myös Museokortilla

Jo lähes 50-vuotias Päämajamuseo avautuu osana Sodan ja rauhan keskus Muistia. Päämajamuseon perusnäyttely uudistuu täydentäen Muistin kokonaisuutta. Yhdellä lipulla koet molemmat kohteet ja tietenkin Museokortti käy pääsymaksuna!

Muisti-kauppa ja Kahvila Rauha palvelevat

Muisti-kaupasta löydät uudet ja oivaltavat Muistin omat tuotteet sekä tutut ja perinteiset Päämajamuseon tuotteet. Sodan ja rauhan keskus Muisti on kehittänyt yhteistyössä paikallisten pienyrittäjien kanssa sodan ajan hengestä kumpuavia, tämän päivän ihmisiä puhuttelevia tuotteita. Jatkossa ne ovat myös verkkokaupassa. Asiakkaita palvelee myös Kahvila Rauha.

Muisti tarjoaa erinomaiset puitteet ryhmämatkoille, kokouksille, seminaareille ja virkistyspäiville. Asiakaspalvelijat räätälöivät ryhmällenne sopivan paketin. Koronatilanteen vuoksi ryhmiltä edellytetään ennakkovarausta viimeistään viikkoa ennen vierailua.

Lippukauppa: kauppa.muisti.org
Ryhmävarauslomake: kauppa.muisti.org/ryhmavaraukset

Mikkeliin 4.6. avautuva Sodan ja rauhan keskus Muisti on tiedekeskus, joka kertoo sodasta edistääkseen rauhaa.

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia