Kukkaiskylä-tapahtuma käynnistyy Anttolassa

Anttola.

Anttolan asukasyhdistys, XAMK:n Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia, asukasaktiivit sekä alueen yhdistykset ja järjestöt järjestävät jälleen Anttolan kukkaiskylä -tapahtuman, jonka tarkoituksena on lisätä alueen asukkaiden yhteisöllisyyttä, elävöittää kylän kesää sekä ilahduttaa alueelle saapuvia kesäasukkaita näyttävillä kesäistutuksilla ja kesäohjelmalla.

Ohjelmassa on perennojen vaihtotori ja kivenmaalaustyöpaja satamassa touko-kesäkuun taitteessa, Pajatien ja Kantatie 62:n risteyksen veneen ja risu-ukon kunnostustalkoot, kesäkukkien istutustalkoot, sekä viikoittainen kukkienkastelujumppa ja –lenkki Etelä-Savon Liikunnan Kylät liikkeelle –hankkeen johdolla 10.6. alkaen. Kesä huipentuu elokuussa suosittuun Illallinen taivaan alla –tapahtumaan.

Kaikki Kukkaiskylä-tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tapahtumat järjestetään voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden. Lisätietoja ja ajantasainen ohjelma löytyy Anttolan kukkaiskylä -tapahtuman Facebook-sivulta.

Tapahtumassa ovat mukana Juvenian Hyvinvoiva asukas –hanke, Anttolan Asukasyhdistys, Kylät liikkeelle –hanke, Anttolan alueseurakunta, Anttolan Maa- ja kotitalousseura, Anttolan Viihdekuoro, Länsi-Anttolan Erä, Anttolan Martat, MLL/Anttolan yhdistys sekä Eläkeliiton Anttolan yhdistys.

 

Kuva: Pihla Liukkonen