Wauto tarjoaa nuorille turvallisen kohtaamispaikan ja juttuseuraa

Wauto.

Wauto eli Aseman Lapset ry:n Walkers-auto toimii osana Mikkelin kaupungin nuorisopalveluiden toimintaa kesällä 2021. Nuorten kohtaamispaikaksi tarkoitettu liikkuvan nuorisotyön auto kiertää Mikkelin lähialueilla kesän ajan ja mahdollistaa nuorten kohtaamisen siellä, missä he viettävät aikaa.

Wauton koulukiertue järjestetään 24.-28.5.2021. Tiistaina 25.5. Wauton henkilökunta kohtasi nuoria Rantakylän yhtenäiskoululla ja kertoi heille nuorisopalveluiden toiminnasta ja kesäsuunnitelmista. Liikkuvan nuorisotyön tavoitteena on kohdata nuoria, tarjota heille turvallinen ajanviettopaikka ja tuoda turvallisia aikuisia juttuseuraksi. Autossa on tarjolla on myös kahvia sekä tarvittaessa kohdennettua tukea ja ohjausta. Wauton henkilökunta muodostuu nuorisotyön ammattilaisista ja vapaaehtoisista.

Nuoret voivat myös itse kutsua Wauton luokseen kesän aikana soittamalla numeroon 040 617 6622. Lisätietoja Wauton toiminnasta voit lukea esimerkiksi Aseman Lapset ry:n ja Walkersin nettisivuilta. Mikkelin alueen toiminnasta lisää löytyy Mikkelin nuorisopalveluiden nettisivuilta ja Instagram-sivulta.

 

Kuva: Mikaela Vahvelainen