Wilman kirjautumisosoite muuttuu, palvelussa käyttökatko 28.6.

Wilmassa on koko päivän kestävä käyttökatko 28.6., jonka jälkeen palvelun kirjautumisosoite vaihtuu.

Osoitteen vaihduttua kaikkien huoltajien, oppilaiden ja opiskelijoiden täytyy kirjautua palveluun uudelleen. Wilman uusi osoite on 29.6. alkaen mikkeli.inschool.fi. Käyttäjien käyttäjätunnukset ja salasanat säilyvät ennallaan.

Ohje huoltajille: Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi?

Huoltaja voi pyytää apua unohtuneen Wilma-käyttäjätunnuksen ja salasanan osalta sähköpostitse Wilma-tuesta tuki.wilma(at)mikkeli.fi 
HUOM! Tukeen saapuneita sähköposteja käsitellään kesällä 7.6.-24.6. sekä 29.6.-2.7. ja tämän jälkeen vasta syyskauden alkaessa 2.8. eteenpäin. Mikäli siis tukipyynnön lähettää mainittujen ajankohtien ulkopuolella, vastauksen saaminen voi viedä aikaa.

Kirjoita sähköpostiviestiin käyttäjätunnus (jos se on tiedossa) tai oppilaan/opiskelijan nimi sekä koulun nimi, jossa hän opiskelee. Jos perheessä on useampi koululainen niin yhden lapsen nimi riittää.

Kun pyyntösi on käsitelty, saat sähköpostilla vastausviestinä käyttäjätunnuksen, väliaikaisen salasanan sekä kirjautumisohjeet.

Ohje oppilaille ja opiskelijoille: Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi?

Oppilaat ja opiskelijat voivat pyytää apua unohtuneen Wilma- käyttäjätunnuksen ja salasanan osalta sähköpostitse kaupungin ICT-tuesta tuki(at)sivistys.mikkeli.fi. Alle 13-vuotiaan oppilaan kohdalla tukipyynnön voi tehdä myös hänen huoltajansa.

Kirjoita sähköpostiviestiin käyttäjätunnus (jos se on tiedossa) tai oppilaan/opiskelijan nimi sekä koulun nimi, jossa hän opiskelee.

Tulleet sähköpostit käsitellään saapumisjärjestyksessä. Kun pyyntösi on käsitelty, saat sähköpostilla vastausviestinä käyttäjätunnuksen, väliaikaisen salasanan sekä kirjautumisohjeet.

Lisätietoa Wilman käytöstä löytyy oppimisen sivustolta