Heinäkuun helle huipentuu St Michel -raviviikonloppuun

Ravihevoset ravaamassa.

Perinteikäs St Michel -ravitapahtuma järjestetään Mikkelissä 17. ja 18.7.   

St Michel on Mikkelin suurin vuosittainen yleisötapahtuma, joka kerää raviradalle käymään noin 20 000 ihmistä. Raviradan alueella on myös Mikkelin kaupungin ja kehitysyhtiö Miksei Oy:n piste, jossa on muun muassa selfie-kuvausseinä sekä mahdollisuus lähettää Mikkeli-postikortteja. Kaupunki maksaa postimaksun.

Mikkelin kaupungin nimikkolähtö on sunnuntaina ja hevosen loimittajina ovat kaupunginjohtaja Timo Halonen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Seppälä sekä kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Kirsi Olkkonen ja kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Satu Taavitsainen. Ravit avaa lauantaina kello 13.20 maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Paikan päälle saapuvaa yleisöä pyydetään noudattamaan järjestäjien turvallisuusohjeita ja koronasuosituksia. Lisätietoja St Michelistä osoitteessa stmichel.fi.