Liikkuvat kirjastopalvelut ja kirja-auto Mirja aloittavat aikataulun mukaisen toiminnan 23.8.

Kirjastoauto Mirja.

Mikkelin seutukirjaston liikkuvat palvelut aloittavat syyskauden toiminnan maanantaista 23.8. alkaen.

Kirjastopalveluja lisätään Rantakylässä. Rantakeitaan urheilutalolla järjestetään pop up -kirjasto joka maanantai kello 14 – 18 ja joka toinen keskiviikko kello 10 – 14 pois lukien koulujen syyslomaviikko (viikko 43).
 
Uutena ja toivottuna palveluna Rantakeitaan pop up -kirjastosta on mahdollista jatkossa noutaa aineistovarauksia. Varausten nouto on mahdollista syyskuusta alkaen. Rantakeitaassa on mukana vaihtuva kokoelma aikuisten- ja lastenaineistoa painottuen uutuuskirjoihin. 

Rantakeitaan kahviotiloissa on asiakkaiden käytössä kahvilan aukioloaikoina lehtienlukupääte, jolta voi lukea sanoma- ja aikakauslehtiä ePress- ja eMagz-palvelujen runsaasta valikoimasta. 

Liikkuvat palvelut jatkavat kirjastopalvelujen vientiä Rantakylän, Kalevankankaan ja Lähemäen seudun kouluille. Uutena kouluna mukaan on otettu Sairilan koulu. Lähemäen alueen kouluja (Peitsari, Launiala, Lähemäki ja Tuppurala) palvellaan kerran kuussa Paukkulan Savotta-rakennuksessa. Paukkulan pop up -kirjasto palvelee myös alueen asukkaita ja mukana on lastenaineiston lisäksi aikuisten aineistoa. 

Kirjastojen toimipisteet ovat myös siirtyneet normaaleihin aukioloaikoihin. Lisätiedot seutukirjaston nettisivuilta.