Jukurien kausikortteja voi taas pian lainata kirjastosta

Jukurien joukkue jäällä.

Jääkiekkokausi lähestyy ja Mikkelin Jukurien kausikortteja voi taas pian lainata Mikkelin pääkirjastosta. Kortit ovat kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin, ja kausikortti voi olla kerralla lainassa viikon ajan. Se kattaa yleensä yksi tai kaksi Jukurien kotiottelua. Kirjastossa on kaksi kausikorttia.

– Asiakkaat ovat jo kyselleet, tulevatko kausikortit lainattavaksi myös tänä kautena. Mahtavaa, että Jukurit tarjoaa jälleen mahdollisuuden päästä kirjaston kautta kaukalon reunalle, Mikkelin seutukirjaston palvelupäällikkö Katja Valjakka sanoo.

Kirjasto tiedottaa asiakkailleen omissa kanavissaan, kun kausikortit ovat lainattavissa. Myös Mäntyharjun kirjasto saa kaksi kausikorttia lainausrepertuaariinsa.

Jukurien liigakausi alkaa 10. syyskuuta kotiottelulla KalPaa vastaan.