Hanhilammen hoito- ja käyttösuunnitelman webinaaritallenne on katsottavissa kaupungin Youtube-kanavalla

Lampi kesäisenä päivänä.

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut ja Ely-keskus järjestivät 7.9. webinaarin liittyen Kalevankankaalla sijaitsevan Hanhilammen hoito- ja käyttösuunnitelmaan. Tilaisuus oli tarkoitettu kaikille kiinnostuneille.

Webinaari on katsottavissa tallenteena kahden viikon ajan kaupungin Youtube-kanavalla. LINKKI TALLENTEESEEN.

Tilaisuudessa esiteltiin Hanhilammen luonnonsuojelualueen hoito- ja käyttösuunnitelma sekä suunnitelmien tekeminen osana Helmi-ympäristöohjelmaa. Hanhilammen luonnonsuojelualue kuuluu Natura 2000 -verkostoon. Esiteltävillä hoitotoimenpiteillä on tarkoitus turvata verkoston määrittelemät luontoarvot.

Linkkejä
Hanhilammen hoito- ja käyttösuunnitelma (pdf)
Hoito- ja käyttösuunnitelman toimenpiteet (pdf)