Mikkelissä pelataan kaksi U16-poikien jalkapallomaaottelua syyskuussa

Mikkelin Urheilupuisto.

Suomen U16-pojat (vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneet) pelaavat kaksi jalkapallon maaottelua Islantia vastaan Mikkelin Urheilupuistossa. Tiistaina 21.9. pelattava ottelu alkaa kello 18 ja torstain päiväottelu alkaa kello 13. Molempiin otteluihin on vapaa pääsy.

Edellisen kerran Mikkelissä on pelattu jalkapallon maaottelu vuonna 2013, jolloin niin ikään U16-poikien maaottelussa Suomi kohtasi Pohjois-Irlannin. Tuolloin ottelussa nähtiin myös mikkeliläisväriä, kun Suomen joukkueen päävalmentajana toimi Ilkka Mäkelä ja valmentajana Matti Kuitunen. Yli tuhannen katsojan edessä pelattu ottelu päättyi tasatulokseen 2–2.

Tällä kertaa Matti Kuitunen on ollut mukana junailemassa maaotteluita Mikkeliin ja Mikkelin Palloilijat vastaa molempien maaotteluiden paikallisjärjestelyistä. Kuitunen odottaa otteluita innokkaana.

– Pitkästä aikaa meillä on mahdollisuus nähdä kansainvälistä jalkapalloa Mikkelissä. Hienoa, että saimme Palloliitolta mahdollisuuden toimia paikallisjärjestäjinä ja saimme ottelut Mikkeliin.

– Toivomme, että saamme yleisöä runsaasti lehtereille molempiin otteluihin ja sitä kautta saadaan varmasti hyvä tunnelma aikaiseksi. Tiistain ottelussa iltavalaistu Urski on puitteiltaan kerrassaan upea ja torstain päiväotteluun kutsumme kaikki Mikkelin koululaiset paikalle.

Jalkapallon U16-poikien maaottelut Suomi–Islanti Mikkelin Urheilupuistossa tiistaina 21.9. kello 18 ja torstaina 23.9. kello 13. Vapaa pääsy.