Nuorisovaltuusto täyttää 20 vuotta – Marraskuun juhliin saapuu myös huippusuosittu Cledos

Mikkelin nuorisovaltuusto juhlii syksyllä kaksikymmentävuotistaivaltaan. Juhlan kunniaksi nuorille järjestetään tapahtuma lauantaina 20.11. Kulttuuritalo Tempossa. Tapahtumassa esiintyy Cledos, joka on yksi mielenkiintoisimmista 2020-luvun artisteista.

Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet hänestä yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä. Energisestä esiintymisestään tunnettu Cledos julkaisi listaykköseksi nousseen ja platinarajan ylittäneen Ceissi-debyyttialbuminsa sekä samannimisen lyhytelokuvan elokuussa 2020. 

Cledos esiintyy Kulttuuritalo Tempossa lauantaina 20.11. Keikka alkaa kello 20 ja ovet tapahtumapaikalle avautuvat kello 19. Liput maksavat 10 euroa ja tilausmaksun verran. Lisäksi tapahtumapaikalla on narikka, joka maksaa kaksi euroa. Kaikki paikat ovat numeroimattomia ja seisomapaikkoja. Tapahtuman järjestää Mikkelin nuorisopalvelut yhdessä Mikkelin kulttuuripalveluiden kanssa.

Liput kannattaa varata mahdollisimman pian! Myynnissä on 225 lippua. Lippuja voi ostaa lippu.fi-palvelusta maanantaina 20.9. alkaen. Tapahtuma on päihteetön. Ikäraja on 12 vuotta. Tapahtumapaikalla on myytävänä virvokkeita sekä pientä purtavaa. Lisätietoja tapahtumasta antaa vs. nuorisosihteeri Jani Lastuniemi, jani.lastuniemi@sivistys.mikkeli.fi, 044 794 2438.