Mikkelin synttärisaunoille kunniamaininta Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa

henkilöitä saunassa

Mikkelin synttärisaunat 7.3.2020 – yhteisöllinen, maksuton saunatapahtuma Mikkelin torilla sai kunniamaininnan Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa.  Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuun osallistui neljäkymmentäkuusi (46) kilpailutyötä. Kilpailutöistä valittiin kolmetoista (13) shortlistalle, joista kolme (3) palkittiin ja peräti seitsemän (7) ansaitsi kunniamaininnan. Kilpailun voittajat julkistettiin tänään keskiviikkona 15.9.2021 osana Kuntamarkkinoiden ohjelmaa. Kuntamarkkinat toteutetaan tänä vuonna kokonaan verkkotapahtumana.

Tuomariston perusteluissa Mikkeli sai kiitosta tapahtuman hyvästä suunnittelusta ja paikallisten yritysten osallistamisesta. Myös vierailijoiden määrä, osallistava ja yhteisöllinen kaupunkitoiminta nähtiin merkityksellisinä. Kutsuvieraiden sijaan kaikki kaupunkilaiset pääsivät osalliseksi syntymäpäiväjuhlaan.

SM-kilpailun kultamitalin voitti Iisalmi. Hopealle nousi Pudasjärvi ja pronssille Helsingin kaupungin katutyöviestintä. Mikkelin kaupunki onnittelee!

Kuntaliiton tiedotteeseen Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailusta
Mikkelin kilpailutyö