Lokakuulle suunniteltu Musicon-tapahtuma siirretään keväälle 2022

Konserttitalo Mikaeli.

Mikkelissä lokakuulle suunniteltu Musicon-tapahtuma siirretään keväälle 2022. Uudet päivämäärät tapahtumalle ilmoitetaan pian.

Musicon on uusi ikärajaton anime- ja pelimusiikkitapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Mikkelin Musiikkijuhlien kanssa konserttitalo Mikaelin ja Kalevankankaan koulun tiloissa. Tapahtuma oli suunniteltu järjestettäväksi lokakuun viimeisenä viikonloppuna, mutta päätös tapahtuman siirtämisestä tehtiin hyvillä mielin – lipun myynnille, markkinoinnille ja muille valmisteluille jää nyt mukavasti enemmän aikaa. Tapahtuman sisältö tulee pysymään samana eteenpäin siirtämisestä huolimatta. Epävarma tilanne koronaviruksen suhteen vaikutti päätökseen.

– Valitettavasti suunnittelemaamme Musiconin kaltaista nuorisotapahtumaa ei ole järkevää järjestää tämänhetkisestä tilanteesta johtuen. Mukaan tapahtumaan oli tarkoitus saada nuoria ympäri Suomen, ja vaikka lähitulevaisuus näyttää valoisalta, aikaa lipunmyynnille jäi auttamatta liian vähän, kertoo Linda Mehtonen, yksi tapahtuman tuottajista.