Mikkomarkkinat täyttävät Hallitustorin 12. ja 13.10.

Koreja torilla.

Kaksipäiväiset Mikkomarkkinat tuovat jälleen runsaasti kauppiaita Mikkelin Hallitustorille. Myytävää tavaraa on taas laidasta laitaan 12. ja 13. lokakuuta.

Markkinat alkavat aamutuimaan, kun torikauppiaat aloittavat työt kello 7.00. Tarjolla on jälleen löytöjä riippukeinuista toiminnallisiin lasten leluihin, rottinkisiin huonekaluihin ja metrilakusta luonnon antimiin ja leipomotuotteisiin. 

– Perinteistä markkinatavaraa kuten elintarvikkeita, kodin käyttötavaroita, käsitöitä, tekstiilejä ja monenlaisia herkkuja! Valkosipulit, hunaja ja kaskinauriit lienevät syksyn hittituotteet. Ruoka- ja kahvilakojuissa on tarjolla rapeaksi paistetut muikut, supisuomalaiset herne- ja lihakeitot sekä makoisat letut, myös eksoottisempaa ruokaa on tarjolla, Mikkelin torikauppiasyhdistyksen puheenjohtaja Kaija Ahonen luettelee.

Tarkempia tietoja markkinoille tulevista kauppiaista kootaan Mikkelin torin nettisivuille.

Mikkomarkkinat Mikkelin Hallitustorilla tiistaina 12.10. kello 7–18 ja keskiviikkona 13.10. kello 7–​17. Mikkomarkkinoille on vapaa pääsy. 

Kuva: Jonne Vaahtera