Urpolan tekojään vakiovuorot ovat varattavissa

Luistimet jäällä.

Urpolan kaukalo on kokenut täysremontin. Kaukalo on varustettu kylmälaitteistolla, joka mahdollistaa tekojään valmistumisen leudommillakin keleillä. Seurat ja yhteisöt voivat hakea Urpolan kaukaloon vakiovuoroja Timmi-varausjärjestelmässä. Myös yksittäisten varausten tekeminen onnistuu.

Varauksia voi tehdä marraskuusta lähtien. Vuorot astuvat voimaan, kun jää on luistelukunnossa.

Jäällä tulee olemaan yleisöluisteluvuorot, joiden aikana vuoroja ei voi varata. Yleisöluisteluvuorot ovat maanantaisin kello 19 alkaen (mailallinen), torstaisin kello 15–18 (mailaton) ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 15.30–17.30 mailaton ja mailallinen kello 17.30 alkaen. 

Hinnasto
Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat
Aikuiset 25 euroa tunnilta
A-juniorit ja nuoremmat 10 euroa tunnilta
Muut varaajat 45 euroa tunnilta

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia