Vastaa kyselyyn ja vaikuta Etelä-Savon hyvinvointialueen sosiaalipalvelujen järjestämiseen

Nainen juomassa kahvia sohvalla, etualalla viherkasvi.

Etelä-Savon hyvinvointialue aloittaa toimintansa vuoden 2023 alussa. Hyvinvointialueelle siirtyy seitsemän eri organisaatiota, joiden sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut yhdistetään hyvinvointialueen järjestämisvastuun alaisuuteen.

Etelä-Savon hyvinvointialueen tulevia palveluja kehitetään hankkeiden ja pilottien kautta monialaisella yhteistyöllä. Työtä jatketaan hankkeiden päättymisen jälkeen hyvinvointialueen valmistelutiimeissä yhdessä asukkaiden, henkilökunnan ja sidosryhmien kanssa.  

Sosiaalipalvelujen kyselyllä haetaan vastauksia siihen, miltä sosiaalipalvelujen tulisi näyttää hyvinvointialueella vuonna 2030 ja mitä toiveita vastaajilla on tulevaisuuden palveluihin liittyen.

Vastausaikaa on 30.11.2021 saakka. Vastauksia hyödynnetään hyvinvointialueen valmistelutyössä.

VASTAA KYSELYYN TÄÄLLÄ (KLIKKAA LINKKIÄ)

Kuva: Ida Paunisalo