Kirjastot ovat kiinni 16.11. – Myös verkkokirjastossa käyttökatko

Kirjaston hyllyjä.

Mikkelin seutukirjaston toimipisteet ovat kiinni tiistaina 16.11. kirjastojärjestelmän palvelimen vaihdon takia. Myös verkkokirjasto ja omatoimikirjastot ovat päivän ajan pois käytöstä eikä kirjaston e-aineistoja voi käyttää.

Päivitystyöt aloitetaan jo maanantaina 15.11. kello 21, jolloin verkkokirjasto Lumme-Finna sulkeutuu.

Mikkelin pääkirjaston lehtisali palvelee tiistaina 16.11. kello 9–16. Lehtiä ei voi lainata, ainoastaan lukea paikan päällä. Mahdolliset palautukset kirjataan vasta keskiviikkona 17.11. järjestelmään. 

Lainojen eräpäiviä ei tule sulkupäivälle, mutta asiakkaille ei lähde sähköposti-ilmoitusta lähestyvästä eräpäivästä tiistain aikana, joten kirjasto kannustaa asiakkaita seuraamaan itse eräpäiviä tavallista tarkemmin.