Koronarajoitukset Mikkelin kaupungin palveluissa ja toimipisteissä – Päivitetty 23.2.2022

uimahalli.

Alle on koottu voimassa olevat koronarajoitukset Mikkelin kaupungin palveluissa ja toimipisteissä. Rajoituksista on päättänyt kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä yhteistyössä Essoten kanssa. Rajoituksiin ja suosituksiin voi tulla nopeita muutoksia, mikäli alueen epidemiatilanne heikkenee.

Sisäliikuntapaikat: Uimahallit, kuntosalit, liikuntasalit ja jäähallit

Ei rajoituksia.

Ulkoliikuntapaikat: Jääkentät, kaukalot, ulkokuntosalit ja hiihtoladut

Ei rajoituksia.

Lasten ja nuorten turnausmuotoiset liikuntatapahtumat ja kilpailut

Ei rajoituksia.

Yleisötilaisuudet

Ei rajoituksia.

Kirjastot ja museot

Kirjastoissa ja museoissa ei ole henkilörajoituksia. Asiakkaita pyydetään noudattamaan suosituksia ja käyttämään kasvomaskia. Mirja-kirja-auto jatkaa liikennöintiä 7.3.2022.

Kansalaisopisto ja Otavia

Ei rajoituksia.

Kasvomaskisuositus ja kontaktit

Kaupunki suosittelee kaikkia 12 vuotta täyttäneitä käyttämään kasvomaskia sisätiloissa ja tilanteissa, joissa ei voi pitää riittävää etäisyyttä ihmisiin. Aikuisten väliset kontaktit on syytä pitää mahdollisimman vähäisinä.

Koulut ja varhaiskasvatus

Koulujen ja päiväkotien toimintaa ei tällä hetkellä rajoiteta. Perustoiminnot voi toteuttaa terveysturvallisesti ohjeistusten mukaisesti. Oireiset lapset on jätettävä kotiin sairastamaan ja toipumaan.

Päätöskokoukset

Kaupungin kokoustiloja voidaan käyttää, niin että tilassa voi olla kerrallaan 50 prosenttia tilan maksimikäyttäjämäärästä. Kaupungin luottamushenkilöiden kokouksia voidaan järjestää lähikokouksina kuitenkin niin, että osallistuminen mahdollistetaan myös Teams-yhteyden kautta.

Kaupungin tiloja voidaan vuokrata myös ulkopuolisten toimijoiden käyttöön.

Vahva etätyösuositus henkilöstölle

Kaupunki vahvasti suosittelee henkilöstölleen etätyötä viisi päivää viikossa niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista. Suositus on voimassa 31.3.2022 saakka.

Päivitetty 23.2.2022