Aluevaalien ennakkoäänestys on käynnissä

Suomen historian ensimmäisten aluevaalien ennakkoäänestys on käynnistynyt keskiviikkona 12.1. Ennakkoäänestys kestää 18.1. saakka. 

Ennakkoon voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa. Mukaansa äänestäjä tarvitsee kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Koronatilanteen vuoksi äänestäjiä pyydetään käyttämään kasvomaskia sekä käsihuuhdetta ja pitämään huolta etäisyydestä muihin ihmisiin.

Mikkelissä on kahdeksan ennakkoäänestyspaikkaa ja äänestysbussi. Paikkojen tiedot ovat sivulla mikkeli.fi/aluevaalit2022. Huomionarvoista on, että Otavan ennakkoäänestyspaikka on siirtynyt kirjastoon ja Rantakylässä voi äänestää arkisin kello 18 asti. Viikonloppuna ennakkoäänestys on mahdollista Rantakylän lisäksi Stellassa, Graanilla ja Ristiinassa.

Linkki: Luettelo aluevaalien ehdokkaista