Mikkelin Suomenniemi esittäytyy uudessa esitteessään – Tekemistä vaikka koko perheelle

Maisemia näkötornista.

Mikkelin Suomenniemellä on useita matkailijoita ja vapaa-ajan asukkaita potentiaalisesti kiinnostavia kohteita, mutta niistä saatavilla olevat tiedot ovat olleet hajallaan tai saatavana ainoastaan verkossa. Nyt Kehittämisyhdistys Käenjälki ry:n ja Suomenniemen aluejohtokunnan yhteisenä hankkeena on julkaistu uusi matkailuesite, joka esittelee alueen retkeily- ja luontokohteet, nähtävyydet sekä liikunta- ja
ulkoilumahdollisuudet houkuttelevasti ja selkeästi.

Esitteessä on käytetty runsaasti kuvia sekä muun muassa symboleja, joista näkee, mihin vuodenaikaan kyseinen kohde on käytettävissä. Esitteen teknisestä toteutuksesta on vastannut ristiinalainen Viestintä- ja mainostoimisto Viestintä Kreivi Oy.

Painettua esitettä on saatavilla sekä suomen että englannin kielisinä versioina muun muassa Suomenniemen palveluyrityksistä. Esitteeseen voi tutustua myös suomenniemi.fi-sivustolla.

Suomen- ja englanninkieliset nettiversiot ovat ladattavissa täältä.

Kuva: suomenniemi.fi