Konserniyhtiöt esittäytyvät kaupungin verkkosivuilla juttusarjana

ESE:n lämpövoimala ilmasta kuvattuna.

Mikkelin kaupungin viestintä toteuttaa yhdessä merkittävimpien konserniyhtiöiden kanssa juttusarjan, jonka artikkeleissa nostetaan esille konserniyhtiöitä ja heille tärkeitä teemoja. Jutut julkaistaan kaupungin verkkosivuilla. Konserniyhtiöistä viestiminen on yksi kaupungin viestinnän vuoden 2022 painopistealueista.

Juttusarjan aloittaa hiilineutraaliusteemainen artikkeli, jossa yhteistyökumppanina toimii Etelä-Savon ammattiopisto Esedu. Hiilineutraaliusteema jatkuu myös helmikuun artikkelissa, tuolloin ESE:n näkökulmasta. Myöhemmin vuoden aikana esittäytyvät myös Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, Mikalo, Naistinki, Metsäsairila, Mikkelin ravirata, MOAS, Mikkelin Asumisoikeus sekä Mikkelin Oppilaitoskiinteistöt.

– Olemme saaneet palautetta siitä, että konserniyhtiöiden toivotaan näkyvän nykyistä paremmin verkkosivuillamme. Juttusarja on yksi tapa nostaa esiin sitä hyvää ja merkityksellistä työtä, mitä konserniyhtiöissämme tehdään, viestintäpäällikkö Heidi Hänninen toteaa juttusarjan taustoista.

Kuva: Heidi Makkonen / ESE