Biokaasusta vauhtia Etelä-Savoon -webinaari järjestetään 22. helmikuuta

Mies tankkaamassa autoa biokaasulla.

Kasvihuonekaasupäästöistä johtuva globaali ilmaston lämpeneminen haastaa myös Suomea vähentämään ilmastokuormitustaan.

Tieliikenteestä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt ovat merkittävä tekijä ilmastonmuutoksessa. Fossiilisille polttoaineille on kuitenkin löytynyt vähäpäästöisempiä käyttövoimaratkaisuja, joiden kannattavuutta halutaan edistää myös poliittisilla päätöksillä. Esimerkiksi raskaan liikenteen osalta, maakaasu ja erityisesti biokaasu ovat lupaavia, ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja käyttövoimaksi.

Ajankohtaisessa webinaarissa kuulet tietoa kaasuautoiluun vaikuttavista taustatekijöistä, kuten ilmastopolitiikasta, laieista, kannustimista, hankinnoista ja kilpailutuksesta. Saat myös tietoa mikkeliläisestä kaasutuotannosta BioSairilan ja BioHauen biojalostamoilla, sekä paikallisesta jakeluverkosta ja yritysten kokemuksista kaasukäyttövoimaisista ajoneuvoista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen webinaariin MikseiMikkelin nettisivuilla.

Kuva: Kimmo Iso-Tuisku