Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Timo Paakki

MikseiMikkelin logo.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Timo Paakki. Uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään helmikuun lopussa.

Timo Paakki siirtyy MikseiMikkelin toimitusjohtajaksi mikkeliläisen Entos Oy:n kaupallisen johtajan tehtävästä. Valinnan myötä kehitysyhtiö saa käyttöönsä Paakin kahden vuosikymmenen kokemuksen myynnistä, kansainvälisestä kaupasta, liiketoiminnan kehittämisestä ja asiakkuuksien johtamisesta.

– Laajan valintaprosessin kautta poimimme loppusuoralle kolme ehdokasta, joilla oli mielestämme monipuolinen ja soveltuva kokemus asiantuntijaorganisaation johtamisesta, MikseiMikkelin hallituksen puheenjohtaja Tomi Sikanen kertoo.

– Hallitus arvosti erityisesti Timo Paakin kanssa käytyjä keskusteluja ja näissä esitettyjä näkemyksiä. Timo on joukkueen rakentaja ja valmentava johtaja. Uskomme ja odotamme uuden toimitusjohtajan myös haastavan vanhoja toimintatapoja, Sikanen jatkaa.

Valintaan antoivat oman näkemyksensä myös kaupungin johto sekä konserni- ja elinvoimajaosto.

Timo Paakki on aiemmin toiminut muun muassa Environics Oy:n Aasian-Tyynenmeren alueen aluepäällikkönä, Observis Oy:n kaupallisena johtajana sekä Entos Oy:n vientijohtajana ja kaupallisena johtajana.

– Kiitän saamastani luottamuksesta ja lupaan antaa täyden panokseni Mikkelin elinvoiman kehittämiseen, Timo Paakki kertoo ensikuulumisia.

Mikkelin kaupungin omistama Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. MikseiMikkeli palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Kehitysyhtiön asiantuntijat auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. MikseiMikkeli tuottaa myös seudulliset matkailupalvelut.