Mikke ry hakee uutta toiminnanjohtajaa

Ihmisiä kesäisellä torilla.

Mikke ry eli Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys hakee uutta toiminnanjohtajaa.

Työssä korostuvat erityisesti yhdistystoiminnan ja hankemaailman tuntemus. Tehokkuus, yhteistyökyky ja positiivinen kehittämisote sekä erinomaiset johtamistaidot, organisointikyky ja aikatauluissa ja budjetissa pysyminen ovat ominaisuuksia, joita tarvitaan työn menestyksekkääseen hoitamiseen. 

Kehittämisyhdistyksellä on haussa innovatiivinen tekijä, jolla on kykyä johtaa yhdistyksen toimintaa muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen taloudellisista toimintaedellytyksistä sekä toiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä koeaika on kuusi kuukautta.

Vapaamuotoiset hakemukset voi jättää 15.3.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen saaraliu@saaraliu.fi. Hakemukseen liitetään mukaan CV ja palkkatoive.

Mikke ry:n nykyinen toiminnanjohtaja Kati Häkkinen on irtisanoutunut ja hänen työsuhteensa päättyy 9.4.2022. Mikken tuore puheenjohtaja Saara Liukkonen kertoo, että seuraajan haku käynnistetään välittömästi. Tarkoitus on löytää uusi tekijä mahdollisimman pian.

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys. Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n toiminnan pääpainopisteenä on lisätä elinvoimaisuutta, kaupallista vetovoimaa, elämää ja asiakasliikennettä sekä positiivista mielikuvaa. Mikkelin kaupunki tekee yhteistyötä Mikke ry:n kanssa vuosittaisen kumppanuussopimuksen mukaisesti.

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia