Hiljainen disko Mikkelin torilla 4.3.

Ihmisiä tanssimassa, taustalla discovalaistus.

Tanssitaan yhdessä torilla kuulokkeet korvilla!

Oletko kokeillut, millaista on tanssia talvella yhdessä ulkona lumen keskellä kuulokkeet korvilla? Jos et, ole tule testaamaan sitä Mikkelin torin hiljaiseen diskoon!

Vetehiset-festivaali on koonnyt talven aikana eteläsavolaisten toiveiden ja vinkkien perusteella Spotifyihin Vetehiset-soittolistaa kappaleista, joita olisi hienoa tanssia hangella tai hiljaisessa diskossa kuulokkeet korvilla.

Tule tanssimaan torille joko Vetehiset-soittolistan tai itse valitsemiesi biisien tahdissa perjantaina 4.3. kello 18–19 Mikkelin torille, Kahvila Toripulun viereen. Tapahtumassa ei ole ikärajaa. 

Vetehiset-soittolistan löydät Spotify-sovelluksestasi tai suoraan tästä linkistä: Spotify – Vetehiset hiljainen tanssilista.

Hiljaisen diskon toteuttavat Etelä-Savon maakuntaliiton AKKU-hanke yhteistyössä Mikkelin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden, Kahvila Toripulun, Mikke ry:n, Mikkelin Kulttuurin unelmavuoden ja Tanssikoulu Carmencitan kanssa. 

Vetehiset on osa Etelä-Savon maakuntaliiton koordinoimaa AKKU – Alueellinen kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen Etelä-Savossa -hanketta, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Festivaali toimii samalla Etelä-Savon kokoisena kokeilualustana, jonka puitteissa kuntien kulttuuritoimijat voivat testailla ja kehittää uudenlaisia yhdessä tekemisen tapoja.