Kansalaisopiston teatteriryhmä Tarapaappa esittää Zoo-näytelmän maaliskuussa

Silmälasipäinen henkilö violetissa valossa.

Mikkelin kansalaisopiston teatteriryhmä Tarapaappa esittää Zoo-näytelmän maaliskuussa 2022. Näytelmän on kirjoittanut Tove Appelgren ja suomennoksesta vastaa Liisa Urpelainen. Esityksen ohjaa teatteriryhmän ohjaaja Jani Lastuniemi.

Zoo-näytelmässä osa maailmaa on tuhoutunut ja jäljellä on vain nuoria, jotka elävät tunteettomien robottien ja teknologian kanssa. Tulevaisuuteen sijoittuva Zoo kuvaa tuhoutumisen jälkeistä maailmaa kiehtovalla tavalla. Kukaan ei ole nähnyt luontoa, vaikka siitä edelleen puhutaan.

Zoo-näytelmä on kirjoitettu vuonna 2014, mutta on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Tarapaappa ryhmä on työstänyt näytelmää viime syksystä lähtien ja analysoinut näytelmää ja hahmoja perusteellisesti sekä miettinyt millaista olisi elämä, jos luonto häviää. Millaista olisi elää elämää yhdessä koneiden kanssa ja osaavatko koneet oikeasti suudella?

Esitykset
Perjantai 11.3. kello 19 (ensi-ilta)
Lauantai 12.3. kello 14 
Lauantai 12.3. kello 22 (yönäytös)
Maanantai 14.3. kello 10 ja kello 13 (kouluesitykset)

Esityksen kesto on noin 50 minuuttia.

Esityspaikkana on Vanha Sotku, Jääkärinkatu 9. Lipun hinta: 5 euroa (käteismaksu)

zoolive.fi