Huhtikuun kulttuurikahvilassa kuullaan Mikkelin kaupunginorkesteria

Viulu.

Torstaina 7.4. kello 14–18 järjestetään kevään toinen kulttuurikahvila Mikkelin pääkirjaston yläaulassa. Kulttuurikahvilatoiminta käynnistettiin maaliskuussa Kulttuurin unelmavuosi 2022 -hankkeen ja pääkirjaston yhteistyönä. Kulttuuria ja kahvia on tarjolla säännöllisesti kerran kuussa, koko vuoden ajan pois lukien kesäkuukaudet.

Kulttuurikahvila tarjoaa ihmisille mahdollisuuden nauttia paikallisten kulttuurin ja taiteen tekijöiden esityksistä ja tuotoksista lämpimän kahvikupposen äärellä. Huhtikuun kulttuurikahvila painottuu musiikkiin. Kahvilan ensimmäinen esiintyjä on ihastuttava mikkeliläinen muusikko Emmajulia. Hän esiintyy kahden setin verran kello 14.30 ja 15.30.

Kulttuurikahvilan toisena esiintyjänä kuullaan Mikkelin kaupunginorkesteria, joka esiintyy kello 17 alkaen. Orkesteri esiintyy Mikkeli-salissa, joten yleisö varmasti mahtuu kuuntelemaan, niin yläaulan kuin salin puolella. Musiikin lomassa on mahdollista tutustua Eläkeliiton Mikkelin yhdistys ry:n Kuvama2022-kuvataideryhmän taiteilijoihin ja toimintaan sekä nähdä Mikkelin shakkikerho tositoimissa. Kahvilatoiminnasta vastaa Suomen Punaisen Ristin Mikkelin osasto.

Kulttuurikahvilan tavoitteena on rikastuttaa kirjaston tapahtumatarjontaa sekä tarjota matalan kynnyksen kulttuurikokemuksia. Se on tarkoitus juurruttaa osaksi kirjaston toimintaa myös Kulttuurin unelmavuoden jälkeen.

Kulttuurikahvilaan on vapaa pääsy. Kahvilan tuotteet ovat omakustanteiset.

Aikataulu, 7. huhtikuuta Mikkelin pääkirjastossa

– kello 14.30 ja 15.30 Emmajulia
– kello 17 Mikkelin kaupunginorkesteri

Vuoden muut kulttuurikahvilat järjestetään 12.5., 11.8., 8.9., 13.10., 10.11. ja 8.12.