Tervetuloa hyvinvointialueen valmistelua käsittelevään kumppanuusiltaan 19.4. kello 17

Kukkia.

Mikkelin kaupunki järjestää tiistaina 19. huhtikuuta kello 17 alkaen kumppanuuspöytäillan, jonka teemana on Etelä-Savon hyvinvointialueen valmistelu. Kuulemme valmistelijoiden esityksen ja puheenvuoroja ja halutessasi voit lähettää valmistelijoille kysymyksiä etukäteen, kunhan lähetät ne hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Tilaisuus pidetään pääkirjaston Mikkeli-salissa (Raatihuoneenkatu 6, toinen kerros) ja sinne ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

Kumppanuusillat ovat kaupungin ja sen asukkaiden avoimia keskustelu- ja kohtaamistilaisuuksia, jossa otetaan esille kaupunkilaisten kannalta tärkeitä kysymyksiä ja joissa kaupunkilaiset voivat kertoa ajatuksiaan ja toiveitaan. Seuraava kumppanuusilta pidetään tiistaina 10. toukokuuta klelo 17 niin ikään Mikkeli-salissa ja silloin käsitellään kulttuuria ja kulttuuripalveluita.

Hyvinvointialueen valmistelua koskevat etukäteiskysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen matti.laitsaari@sivistys.mikkeli.fi.