Kesäyliopistolla luennoidaan vaihtoehtoisista totuuksista

Suurennuslasi tekstin päällä.

Mikkelin kesäyliopiston Vaihtoehtoiset totuudet -luentosarjassa käsitellään digitaalista vallankäyttöä, Venäjän informaatiosodankäyntiä turvallisuusuhkana, salaliittoteorioita ja yhteisymmärryksen epävakautta sekä sosiaalisessa mediassa leviävien tarinoiden taistelua.

Puhujina luentosarjassa ovat toimittaja Jessikka Aro, professori Katja Valaskivi Helsingin yliopistosta, dosentti Maria Mäkelä Tampereen yliopistosta ja johtava asiantuntija Jukka Vahti Sitrasta.

Luentosarja järjestetään Mikkelin musiikkiopiston salissa 15.5. kello 10–14, josta se striimataan Mikkelin torille, Kulttuurikeskus Poleeniin ja Savonlinnan Kulttuurikellariin. Mikkelin Kulttuurin unelmavuosi -hanke ja Kahvila Toripulu mahdollistavat Vaihtoehtoiset totuudet -luentojen seuraamisen Mikkelin torilla samaan aikaan, kun käynnissä on kevään ensimmäinen kirpputoritapahtuma.

Varaa paikkasi musiikkiopiston saliin 11.5. mennessä tällä lomakkeella. Luentosaliin mahtuu 180 henkilöä.

Linkki: Koko ohjelma

Tapahtuma Facebookissa