Vastuullisesti liikenteessä -tapahtuma lauantaina 23.4. Mikkelissä

Kolme sähköpotkulautaa kadun varrella.

SKAL Itä-Suomi ry järjestää yhdessä jäsenyritystensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa Vastuullisesti liikenteessä -tapahtuman Etelä-Savon ammattiopisto Esedun Kinnarin toimipisteessä (Kinnarinkatu 3, Mikkeli) lauantaina 23.4. kello 10–14.

Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Kuljetusalan yritykset ja Esedu tuovat tapahtumaan kalustonäyttelyn, jossa nähtävillä vaihtoehtoisilla käyttövoimilla toimivia kulkuneuvoja henkilöautosta raskaaseen kalustoon. Esedun osastolla pääsee myös kokeilemaan puun kuormausta puutavara-autosimulaattorin avulla.

Liikenneturva on mukana tapahtumassa muistuttamassa vastuullisuudesta. Liikenneturvan pisteellä pääsee testaamaan törmäyspainovaakaa, jonka avulla voi havainnollistaa törmäysvoimia kolaritilanteissa 50 km/h nopeudesta. Mukana tapahtumassa myös Etelä-Savon Energia, jolta saa tapahtumassa lisätietoa paikallisesti tuotetusta biokaasusta liikennepolttoaineena.

Kuva: Sähköpotkulaudat ovat taas ilmestyneet Mikkelin liikenteeseen. Erityisen tärkeää on muistaa "skuutin" oikeaoppinen pysäköinti.