Puistokonserteissa on taas tarjolla kesäisiä hetkiä

Puistokonsertit.

Mikkelin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden tuottamat puistokonsertit sijoittuvat tänä vuonna toukokuun loppupuolen ja elokuun lopun välille. Puistokonsertit ovat olleet jo lähes viisikymmentä vuotta osa Mikkelin kulttuuritarjontaa antaen esiintymismahdollisuuden pääosin Mikkelin alueen kuoroille, orkestereille ja esiintyjäryhmille.

Suuri osa konserteista järjestetään Kirkkopuiston laululavalla. Kirkkopuistossa on myös lisäpenkkejä konserttien aikana. Ohjelmassa on muun muassa Duo Roope Nykäsen & Jarno Hopposen Matka läpi iskelmämusiikin kultavuosien -konsertti sunnuntaina 5.6. ja erityisesti lapsiperheille suunnattu Laulumon ja Lasten kulttuurikeskus Vekkulan yhteistyössä 14.6. toteuttama Kerttu Leppäsen kesäkarkelot.

Anttolan satamapuistossa esiintyy kesän aikana Anttolan Viihdekuoro, Mikkelin Marjukat ja kesän lopussa Svengarit. Elokuussa kuullaan myös erilaisia kokoonpanoja kuten Toinen tarina, Miller Sound Orkesteri, Saimaa West Coast Swingers sekä Ristiinan Vitsiälässä Old Boys. Lisäksi mukana on monia mikkeliläisiä kuoroja, koko kauden aloittaa Kirkkopuistossa 19.5. Mikkelin Veteraanikuoro.

Puistokonsertit tarjoavat musiikillista piristystä keskellä arkea ja kaikkiin noin tunnin mittaisiin konsertteihin on tuttuun tapaan vapaa pääsy.

Linkki: Puistokonserttien ohjelmisto vuonna 2022