Elämän kukka -vauvateatteriesitys perheen pienimmille 16.5.

Piirrettyjä kukkia.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa kotona pienten lastensa kanssa oleville AEIOU-ryhmän esityksen Elämän kukka. Esitys järjestetään Sodan ja rauhan keskus Muistin auditoriossa 16.5. kello 15. Kesto on noin 30 minuuttia. Esitys on suunnattu yli kuuden kuukauden ikäisille ja lähtökohtaisesti alle 3-vuotiaille. Ikäsuositukset ovat viitteellisiä.

Esitys on osallistujille maksuton, mutta siihen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen susanna.latvala@sivistys.mikkeli.fi. Ilmoittautuessasi ilmoitathan osallistuvien lasten ja aikuisten lukumäärän. Ilmoittautumiset 13.5. kello 14 mennessä.

"Ensin on siemen. Se itää, kasvaa, kukkii, pölyttyy, siementää ja kuihtuu. Elämän kukka on musiikin rytmittämä, sirkusta ja nukketeatteria yhdistävä sanaton vannetaide- ja esineteatteriesitys elämän kiertokulusta. Vakavaa aihetta käsitellään elämänmyönteisesti. Elämän kukalle myönnettiin Slovenian Teatterilaatumerkki 2020." Esityksestä voi lukea enemmän AEIOU:n sivuilta.

Saman päivän aikana esityksiä järjestetään myös varhaiskasvatuksen pienimmille osana varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatussuunnitelma Kulttuurikamelia.