Tilannetietoa Naisvuoren näkötornin remontista

Näkötorni ilmasta kuvattuna.

Mikkelin Naisvuoren näkötornin julkisivusaneeraus käynnistyi huhtikuussa 2022. Kohde saneerataan sääsuojassa, joten ulkopuolisille ei juurikaan työskentelyvaiheet näy, mutta äänihaittoja voi ilmetä.

Äänekkäimmät työvaiheet ovat hankkeen toukokuun aikana. Urakoitsijan toimii Pinnoitus-Pekka Oy ja vastaavana työjohtajana Teemu Kumpulainen. Kohteessa on tällä hetkellä käynnissä vanhan pinnoitteen poistotyöt käynnissä, joiden arvioidaan kestävän kesäkuun alkupuolelle.

Tämän jälkeen tehdään tasoitus- ja maalaustyöt, jotka valmistuvat syyskuun aikana. Syksyllä uusitaan osittain Naisvuoren näkötornin valaistusta. Kohde on valmis marraskuussa 2022. Alustavasti on sovittu, että kahvila on suljettuna toukokuun aikana, mutta tavoite on, että kahvila avautuisi taas 3. kesäkuuta. Näköalatasanne on avoinna juhannuksesta koulujen alkuun kahvilan ollessa avoinna. 

Lue juttu näkötornista osoitteessa mahdollisuuksienmikkeli.fi.

Kuva: Kimmo Iso-Tuisku