Tenniskenttien varauskäytännöt muuttuvat

Tenniskenttä.

Massakenttien varaukset tehdään jatkossa Timmi-tilavarausohjelman kautta.

Liikuntapalveluiden hallinnoimat massapäällysteiset tenniskentät (Urheilupuisto ja Tuppurala) varataan 1.6.2022 alkaen Timmi-tilavarausohjelmasta. Käyttäjän on luotava tunnukset järjestelmään, jolloin varauksen pääsee tekemään suoraan ohjelmaan. Varauksen hinta, 8 euroa tunnilta, tulee suorittaa varauksen yhteydessä, muuten varausta ei hyväksytä.

Lähemäen, Rantakylän ja Ristiinan hiekkatekonurmikentät sekä Urpolan, Haukivuoren ja Suomenniemen asfalttikentät ovat käytössä maksutta. Tenniskentillä (pois lukien Haukivuori ja Suomenniemi) on torstaisin vaihtuvat varauslistat, joihin pelaajat voivat varata yhden tunnin vuoron kaksi päivää aikaisemmin. Maanantaivuorot voi varata kuitenkin jo perjantaina. Vähintään kuukauden mittaiset vakiovaraukset ovat maksullisia ja ne tulee varata tai hakea etukäteen liikuntapalveluista. Kilpailu- tai otteluvaraukset ovat maksullisia ja ne pitää ilmoittaa aina liikuntapalveluille. Myös nämä kentät siirtyvät sähköiseen ajanvarausjärjestelmään kesällä 2023. Aikarajoitukset eivät koske massakenttiä.

Mikäli kenttä on vapaana, voi sinne mennä pelaamaan oli kyseessä maksuton tai maksullinen kenttä. Varauksen tehnyt on kuitenkin aina etusijalla.

Lisätietoja varausohjelmasta on kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.mikkeli.fi/sisalto/verkkoasiointi/tilojen-varaaminen. Varausjärjestelmän mobiiliversio otetaan käyttöön heti, kun palveluntarjoaja on valmis asentamaan järjestelmän.