Uudistuneesta Mikkelin Miksusta kuusiosainen videosarja

Ryhmäkuva

Arkienkelinäkin tunnetun Mikkelin Miksun videotuotannot saavat jatkoa. Miksu seikkailee kuusiosaisessa lyhytvideoiden sarjassa. Vaikka videot nivoutuvat yhteen, toimii jokainen video myös yksittäisenä tarinana. Tulevat videot ovat lyhyitä, alle minuutin mittaisia. Miksu saa videoissa kaverikseen toisen hahmon, joka esitellään sarjan toisessa jaksossa.

Myös tekijätiimissä on tapahtunut muutoksia. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa näyttelijä, Teatteriravintola Ilon yrittäjä Pauliina Hukkanen.  Käsikirjoittajana ja ohjaajana aikaisemmissa videoissa toiminut Tarja Pyhähuhta hyppää nyt näyttelijän rooliin. Miksun roolissa jatkaa Putouksestakin tuttu näyttelijä Aapo Oranen. Kampaukset ja maskeeraus videoissa on Parturi-kampaamo Bahnin käsialaa.

”Saimme palautetta ensimmäisistä maalis-huhtikuussa julkaistuista videoista. Palautteen pohjalta lähdimme työstämään videoita toivottuun suuntaan. Videot ovat esimerkiksi aikaisempaa lyhyempiä ja rytmiltään napakampia.” kertoo kaupungin viestintäpäällikkö Heidi Hänninen.

Videot julkaistaan kerran viikossa keskiviikkoisin Miksun omissa sosiaalisen median kanavissa sekä Miksun verkkosivuilla. Ensimmäisen videosarjan videon julkaisupäivä on 25.5.2022.

Rooleissa: Aapo Oranen ja Tarja Pyhähuhta
Käsikirjoitus ja ohjaus: Pauliina Hukkanen
Kuvaus ja editointi: Hamid Al-Sammarraee
Graafinen suunnittelu: Mainostoimisto Groteski Oy
Tilaaja: Mikkelin kaupunki

Miksun kanavat:
www.mikkelinmiksu.fi
Miksun Facebook
Miksun Instagram
Miksun Youtube

Kuva: takana Aapo Oranen, keskirivissä vasemmalta alkaen Tarja Pyhähuhta, Heleen Paukkunen, Hamid Al-Sammarraee ja Heidi Hänninen, edessä Pauliina Hukkanen