Lyseon salissa pyöritään, keinutaan ja tanssitaan erityisryhmien tanssitapahtumassa 10.6.

Discovaloja ja ihmisten hahmoja.

Pyöri, keinu, tanssi -tanssitapahtuma polkaistaan käyntiin perjantaina 10.6. kello 18 perinteisillä tansseilla, joissa esiintymässä on mikkeliläisistä muusikoista koostuva Erikoismiehet-orkesteri.

Tanssien tauolla yleisölle esiintyy pyörätuolitanssin MM-kisoissa kilpaillut pariskunta Tuuli Harju ja Timo Pyykkönen. Luvassa on taidonnäyte pyörätuolitanssin vakiotansseista. Tanssien jälkeen ilta jatkuu discolla, jossa juhlakansaa tanssittaa DJ Roberto eli Roope Nykänen. Koko illan ajan paikalla on Laulumon karaoke, jossa vetäjänä toimii Pauliina Hintsanen. Kahvilatoiminnasta vastaa SPR. 

Erityisryhmien tanssitapahtumaa on järjestetty menneinä vuosina nimellä Pyöri ja keinu. Nyt nimi sai lisäkseen vielä tanssin, sen näytellessä niin isoa osaa tapahtumakokonaisuudessa.

– Tansseista ja discosta tuli lukuisia toivomuksia, kun mikkeliläisiltä kerättiin ideoita Kulttuurin unelmavuoden sisältöihin kaikille avoimissa työpajoissa ja idealomakkeilla, kertoo Kulttuurin unelmavuoden hankepäällikkö Jatta Juhola.

Tapahtuma on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Kahvilan tuotteet ovat omakustanteiset. Tapahtuman järjestävät Kulttuurin unelmavuosi 2022 -hanke ja Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut. Tapahtuma järjestetään Mikkelin Lyseon (Porrassalmenkatu 30) liikuntasalissa kello 18–21.

Aikataulu
klo 18 tanssit alkaa, esiintymässä Erikoismiehet
klo 18.45 Pyörätuolitanssiesitys, Tuuli Harju ja Timo Pyykkönen
klo 19 tanssit jatkuu, esiintymässä Erikoismiehet
klo 19.45 Disco alkaa, DJ Roberto
klo 21 tapahtuma päättyy

Lisäksi koko illan
Laulumon karaoke, vetäjänä Pauliina Hintsanen
SPR:n kahvio (omakustanteinen)

kulttuurinunelmavuosi.fi